Transsendenttinen Meditaatio

10 faktaa jotka on hyvä tietää

1. Yksinkertainen: Transsendenttisen Meditaation tekniikka on yksinkertainen, vaivaton henkinen harjoitus, jota tehdään 15-20 minuuttia kerrallaan kahdesti päivässä, istuen hiljaa ja mukavasti tuolissa, silmät suljettuina.

2. Helppo oppia: Transsendenttisen Meditaation tekniikka on helppo kenen tahansa oppia, ja sitä on miellyttävä harjoittaa.

3. Välittömät hyödyt: Transsendenttisen Meditaation hyödyt ilmenevät välittömästi ja lisääntyvät ajan mukana. Tekniikan myönteiset vaikutukset – mieleen, kehoon ja ihmissuhteisiin – on todennettu sadoissa tutkimuksissa, jotka on tehty parhaissa lääketieteellisissä tutkimuslaitoksissa ja julkaistu yli 350:ssä vertaisarvioidussa tieteellisessä julkaisussa.

4. Ei vaadi uskomista: Transsendenttisen Meditaation tekniikka ei perustu uskomiseen. Itse asiassa voit olla täysin skeptinen, ja tekniikka toimii silti tehokkaasti.

5. Kehittää aivoja kokonaisuutena: Aivotutkimukset osoittavat että Transsendenttinen Meditaatio kehittää aivoja kokonaisuutena, lisäten luovuutta ja älykkyyttä sekä parantaen päätöksenteon ja ongelmanratkaisun kykyjä.

6. Ei elämäntyyli: Transsendenttisen Meditaation tekniikka ei ole uskonto eikä filosofia eikä se vaadi muutoksia elämäntyyliin.

7. Vähentää stressiä ja korkeaa verenpainetta: Yhdysvaltain terveysviraston rahoittamat tutkimukset osoittavat, että Transsendenttinen Meditaatio on tehokkain mielen ja kehon harjoitus stressin ja siitä aiheutuvien terveysongelmien vähentämiseen, mukaanlukien korkea verenpaine, korkea kolesteroli, aivohalvaus ja verisuonten kalkkeutuminen.

8. Ainutlaatuinen: Transsendenttinen Meditaatio eroaa kaikista muista meditaatio- ja itsensäkehittämistekniikoista – niin toimintatavan kuin tulosten suhteen. TM:n tekee ainutlaatuiseksi sen luonnollisuus, vaivattomuus ja syvällinen tehokkuus.

9. Järjestelmällinen opetus: Transsendenttista Meditaatiota opettavat tutkinnon suorittaneet opettajat järjestelmällisellä kurssilla yksityisopetuksena. Kurssiin kuuluu laaja seuranta ja tuki, jotta jokainen tekniikan oppinut saa siitä parhaan mahdollisen hyödyn.

10. Voittoa tavoittelematon organisaatio: Transsendenttisen Meditaation koulutuksen järjestää voittoa tavoittelematon organisaatio. Toiminnan tavoite on kehittää yksilön täysiä mahdollisuuksia, vähentää stressin kielteisiä vaikutuksia ja tuoda rajatonta myönteistä kehitystä kaikille yhteiskunnan alueille.