Transsendenttinen Meditaatio

TM-uutiskirje
2009-2015

Arkisto

Hyvien ajatusten koulu

Yhdysvalloissa, Iowan Fairfieldissä toimii Maharishi-koulu, joka on tietoisuus­lähtöisen kasvatuksen edelläkävijä. Tässä uskomattoman rauhallisessa oppilaitoksessa yläkoulun oppilaat sijoittuvat jatkuvasti ylimmän 1% joukkoon kansallisissa standarditesteissä ja urheilijat voittavat vuosittain osavaltiotason mestaruuksia. Koulun kaikki oppilaat ja opettajat harjoittavat Transsendenttista Meditaatiota kahdesti päivässä.

School of Thought -dokumentti näyttää miten TM-harjoituksen avulla luodaan ideaali oppimisympäristö, jossa koululaiset ovat terveitä, innostuneita ja onnellisia, ja joka sivuhyötynään tuottaa harmonisoivan vaikutuksen koko ympäröivään yhteisöön.

Transsendenttisen Meditaation puolesta puhuu elokuvaohjaaja David Lynch, joka on perustanut tietoisuuslähtöistä kasvatusta edistävän säätiön; sekä hänen ystäviään ja työtovereitaan, kuten muusikot Donovan, Moby, Paul McCartney, Ringo Starr ja Mike Love. Dokumentissa kuullaan myös asiantuntijoita, kuten rehtorit Ashley Deans ja George Rutherford, aivotutkija Fred Travis ja kvanttifyysikko John Hagelin; sekä monia meditoivia oppilaita ja heidän opettajiaan ja vanhempiaan.

School of Thought -DVD on tekstitetty pohjoismaisilla kielillä, myös suomeksi.
Tilaa omasi Maharishi Ayurveda -verkkokaupasta: www.maharishiayurveda.fi/shop