Transsendenttinen Meditaatio

TM-uutiskirje
2009-2015

Arkisto

TM osoitti Cameron Diazille meditaation arvon

Hollywood-tähti Cameron Diaz oli jo jonkin aikaa tiennyt intuitiivisesti, että meditaatiolla oli jotain tarjottavaa hänelle. Mutta kokeiltuaan useita tekniikoita, joista yksikään ei tuottanut pysyvää positiivista vaikutusta, hän oli valmis luovuttamaan.

Hän arveli, että vika oli hänessä itsessään.

Ehkä hän oli... kerta kaikkiaan kykenemätön meditoimaan.

Oikean tekniikan löytäminen

"Tiesin, että meditaatiossa oli jotain minulle, mutta joka kerran kun yritin harjoittaa sitä, reaktio oli: 'En vain pysty meditoimaan!'", Diaz kertoo tuoreessa haastattelussa.

Hänen läheinen ystävänsä Jessica Seinfeld, kuuluisan stand-up-koomikon Jerry Seinfeldin vaimo, neuvoi Cameron Diazia antamaan meditaatiolle vielä yhden mahdollisuuden.

"Opin TM:n, Transsendenttisen Meditaation. Ja se oli juuri sitä mitä tarvitsin! Se mikä siinä yllätti minut erityisesti oli että se, että se oli helpoin juttu mitä olen koskaan tehnyt – ei vain helpoin meditaatio, vaan helpoin asia mitä olen koskaan oppinut. Ja minä opin paljon asioita, tiedäthän; se on työtäni!", kuuluisa näyttelijätär hymyilee.

Loistavien ihmissuhteiden lähtökohta

Se mikä TM:ssä kuitenkin todella voitti Diazin puolelleen, oli yksinkertaisuuden ja tehokkuuden yhdistelmä.

"TM on niin yksinkertainen oppia; se on niin yksinkertainen harjoittaa," hän sanoo. "Kuitenkin se määrä palautumista joka siitä tulee – se hyöty kaikilla elämänalueilla – se on muuttanut kaiken."

Diaz perustelee väitteitään kertomalla hienon anekdootin edellisestä kiitospäivän juhlastaan.

Hän oli kutsunut miesystävänsä perheen tapaamaan omaa perhettään, ja oletpa Hollywoodin A-listalainen tai et, nämä tilanteet voivat aina olla vähän vaikeita itse kullekin.

Mutta tällä kertaa se oli erilaista, Diaz kertoo.

"Sanonpa vain, että TM voi hyödyttää ihmissuhteita! Sain perheeni ja miesystäväni perheen kaikki oppimaan tämän tekniikan. Ja se oli mitä energisin loma kaikille, parhaalla tavalla!

Koska meillä kaikilla oli yhtäkkiä tämä uusi apuväline auttamassa tällaisessa tilanteessa joka voi olla vähän stressaava. Sen sijaan me kaikki istuimme ja meditoimme joka aamu. Se oli kaunista! Se todella sai meidät kaikki synkkaamaan. Se oli todella erityistä aikaa!"

Meditaatio auttaa muistamaan vuorosanat!

Mutta Cameron Diaz ei ole hyötynyt TM:stä ainoastaan ystävä- ja perhepiirissä. Se on osoittautunut tehostajaksi myös kuvauksissa.

"Olimme filmanneet Bostonista Los Angelesiin – yli 30 astetta laaksossa, Los Angelesin eläintarhan parkkialueella, teltassa, autossa, valojen alla, ikkunat kiinni, ei ilmastointia..." Diaz muistelee paahtavaa hetkeä tähtiuraltaan.

"Minulla oli monologi, enkä pystynyt millään muistamaan vuorosanojani. Olin sanonut ne miljoona kertaa, enkä millään saanut niitä mieleeni juuri sillä hetkellä... Ne olivat täysin hukassa! Katselin kaikkia niitä avustaja-parkoja, hikoilemassa, pitelemässä painavia laitteita – katsoen minua tyyliin 'Vihaan sinua... Hoida vuorosanasi kuntoon että pääsemme ulos täältä!'"

Diazilla oli onneksi uusi salainen ase. "Sanoin: 'Odottakaa; tarvitsen vain 25 minuuttia.' Juoksin takaisin asuntovaunuuni. Käynnistin itseni uudelleen. Tein 20 minuutin meditaationi.

Palasin, ja sain sen kohdalleen! Valmis! Kiitos oikein paljon!", hän muistelee nauraen täyskäännöstä.

Löydä ja lataa sisäiset paristosi

Diaz kertoo että yksi asia, jonka hän kokee erityisen voimauttavana TM-tekniikassa on se, miten se auttaa pääsemään oman itsemme syvimmille alueille.

"Rakastan TM:ssä sitä, että ei tarvitse taivutella ihmisiä uskomaan johonkin. Ei tarvitse saada heitä ymmärtämään erilaista uskoa, tai hengellisyyttä," Diaz selittää.

"TM auttaa sinua hyödyntämään jotakin, joka on jo sisälläsi... pohjimmiltaan se olet sinä. Se on sellaista joka oli minulle super-voimauttavaa kun oivalsin sen.

Se ei ole jotakin jota haet ulkopuoleltasi, ja sitten tuot itsellesi.

Se on itse asiassa kaikkein syvällisin osa sinua... Nyt kun minulla on tämä apuväline, ja pystyn menemään sisääni ja lataamaan paristoni, se on tosi upeaa! Se tuntuu avaavan niin paljon mahdollisuuksia.

Ja sitten kun voi näyttää ihmisille, että rakastat sitä että heillä on myös tämä kyky – se on hyvin täyttymyksellistä!"


tmhome.com/experiences/tm-meditation-for-cameron-diaz